مهاجرت تخصصی

نیروهای متخصص و کارگران ماهر افرادی هستند که برای اقامت دائم براساس میزان توانایی خود در استقرار موفق از نظر اقتصادی در کانادا انتخاب می شوند. برای واجد شرایط بودن تحت این برنامه درخواست کننده باید:

-  نیروی متخصص یا کارگر ماهری باشد که حداقل یک سال تجربه کاری در یک یا چند شغل مورد قبول در ۱۰ سال گذشته داشته باشد و یا

-  دارای پیشنهاد کار از یک کارفرمای کانادایی باشد.

      -  دانشجوی دوره دکترا در کانادا باشد که حد اقل ۲ سال از دوره خود را گذرانده باشد و یا فارغ التحصیل دوره دکترا در کانادا باشد که بیش از ۱۲ ماه از فارغ التخصیلی او نگذشته باشد. در ضمن این فرد نباید دریافت کننده بورسیه از کشور دیگری باشد که او را موظف به بازگشت به آن کشور نماید.

-  مدیر خدمات غذایی و رستوران    
-  مدیران تولید مقدماتی (به جز کشاورزی)
-  اشتغال حرفه ای در خدمات بازرگانی تا مدیریت
-  تنظیم کنندگان بیمه و بازرس ادعای خسارت
-  زیست شناس و دانشمندان مرتبط
-  آرشیتکت (معمار)
-  پزشکان متخصص
-  پزشک خانواده و عمومی
-  دندانپزشک
-  داروساز
-  متخصص فیزیوتراپی
-  پرستار حرفه ای
-  متخصص پرتوافکنی پزشکی
-  کمک دندانپزشک و متخصص دندان
-   بهیار دارای مجوز
-  متخصص فیزیولوژی
-  مددکار ( اجتماعی)
-  سرآشپز
-  آشپز
-  پیمانکار و ناظر، مشاغل درودگری
-  پیمان کار و ناظر، حرفه مکانیک
-  تکنسین برق( به جز سیستم قدرت و صنعتی)
-  برقکار صنعتی
-  لوله کش
-  جوشکار و اپراتور دستگاه مربوط
-  مکانیک تجهیزات سنگین
-  اپراتور جرثقیل
-  حفرکننده و منفجرکننده کار در معدن ،حفاری و سازندگی
-   ناظر ، خدمات و حفاری نفت و گاز

توجه: در صورتیکه تحت یکی از ۲۹ شغل مورد قبول اقدام میکنید، از تاریخ ۲۶ جون ۲۰۱۰ تا ۱۲ ماه، تعداد حداکثر ۲۰٫۰۰۰  پرونده برای بررسی در نظر گرفته میشود. از این تعداد، به ازای هر یک از مشاغل، حداکثر ۱۰۰۰ پرونده سالانه مورد بررسی قرار میگیرند.

توجه: در روش دانشجوی دکترا، هر سال تا سقف ۱۰۰۰ پرونده پذیرفته می شود و این سقف به صورت جداگانه از سقف مربوط به روشهای دیگر و از تازیخ ۵ نوامبر ۲۰۱۱ شمرده می شود.

این محدودیت برای پرونده هایی که پیشنهاد کاری دارند، وجود ندارد.

قبل از ارسال پرونده باید مطمئن شوید که ظرفیت برای شغل مورد نظر شما تکمیل نشده باشد.

علاوه بر این، شما بایستی حداقل ۶۷ امتیاز بر اساس شش معیار گزینش در جدول امتیازبندی نیروهای متخصص بدست بیاورید. این معیارها عبارتند از:

معیار گزینش

امتیازات

تحصیلات

حداکثر ۲۵ امتیاز

دانشزبان انگلیسی و / یا فرانسه

حداکثر ۲۴ امتیاز

سابقهکار

حداکثر ۲۱ امتیاز

سن

حداکثر ۱۰ امتیاز

پیشنهادکار در کانادا

حداکثر ۱۰ امتیاز

قابلیتانطباق

حداکثر ۱۰ امتیاز

مجموع

حداکثر ۱۰۰ امتیاز

امتیاز قبولی

۶۷امتیاز

صرف نظر از مجموع امتیازی که اعطا میشود، افسر اداره مهاجرت همیشه حق اعمال صلاحدید را برای رد یا قبول پرونده براساس ارزیابی جایگزین دارد.

علاوه بر شرایط فوق درخواست كنندگانی که انتخاب میشوند باید نشان دهند كه دارای كافی تمكن مالی برای پشتیبانی از خود و خانواده شان پس از رسیدن به كانادا هستند.

درخواست كنندگان و خانواده شان همچنین باید آزمایشات سلامت پزشكی و امنیتی را به عنوان بخشی از پروسه درخواست مهاجرت كانادا از سر بگذرانند.